• Vrijwilligersfeest op zaterdag 22 juni

  5 jun 2019
 • Beste WVC vrijwillig(s)ter,
   
  Het seizoen 2018-2019 zit er inmiddels bijna op en er wordt achter de schermen door diverse mensen al weer keihard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
   
  Vanuit het bestuur willen wij je via deze weg bedanken voor je inzet het afgelopen seizoen en hopen natuurlijk van harte dat wij ook volgend seizoen weer op jou mogen rekenen. Namens het bestuur nodig ik je graag uit om samen met je partner aanwezig te zijn op het vrijwilligers afsluitingsfeest, welke wordt gehouden op zaterdag 22 juni 2019.
    
  Dit jaar is besloten om in verband met de "volle juni maand" de afsluiting weer te combineren met de familiedag. Zoals u misschien weet worden op de familiedag diverse festiviteiten georganiseerd, zoals onder andere de sterrenslag voor de jongste jeugd en de ouder-kind wedstrijden voor de oudste jeugd. Dit jaar hebben wij onze evenementencommissie bereid gevonden om speciaal voor de vrijwilligers op ons eigen sportpark een echte sterrenslag te organiseren met zeer laagdrempelige spelen als jeu de boules (daar is ie weer...), darten, bowlen etc. Dit beloofd echt een super leuk spektakel te worden waarbij gezelligheid natuurlijk bovenaan staat. De spelen duren van 16.30u tot 18.00u, waarna we met z'n allen gaan genieten van een lekkere borrel en een heerlijk buffet diner met barbecue. We zorgen er voor dat er evenals de afgelopen 2 jaren genoeg eten voor iedereen is en dat er geen grote wachtrijen zullen zijn.  
  Natuurlijk willen wij als bestuur dat iedereen massaal met ons op zaterdag 22 juni het seizoen gezellig komt afsluiten. Meldt je daarom voor zaterdag 15 juni aan door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@sv-wvc.nl. Vermeld daar even je naam en die van je partner (indien van toepassing) en dat je naar de vrijwilligers feestavond komt, dan komt het helemaal goed. Om op tijd te kunnen starten willen we graag dat iedereen uiterlijk 16.15uaanwezig is. 
   
  Mocht je deze uitnodiging niet persoonlijk in je mailbox hebben gehad omdat ik niet over jouw (juiste) mailadres beschik en je bent wel als vrijwilliger actief geweest het afgelopen seizoen, dan ben je vanzelfsprekend van harte uitgenodigd. Meld je svp wel even aan.
   
   
  Tot 22 juni!
   
   
  René Koek
  Bestuurslid Pilaar Vrijwilligers.