• Vul je de vragenlijst ook in?

Beste leden,

Dit weekend heb je een mail met link naar een vragenlijst over de samenwerking WVC en DOSR ontvangen. Heb je de mail niet gezien in je inbox? Check dan je spambox/ongewenste mail.

Waarom een vragenlijst?
    Zoals jullie wellicht weten, zijn we druk bezig met het inventariseren van een mogelijke samenwerking tussen onze voetbalclubs. Binnen de verenigingen zijn er verschillende werkgebieden. Voorbeelden hiervan zijn technische voetbalzaken, financiële administratie, accommodatie, communicatie enz. Voor al deze werkgebieden is er een werkgroep opgesteld met mensen van WVC en van DOSR.

Vanuit een aantal werkgroepen hebben we een vragenlijst opgesteld die we graag aan je willen voorleggen. Het is voor ons enorm belangrijk dat je de vragen wilt beantwoorden. Het zijn geen moeilijke vragen en je kunt iedere stelling met een cijfer of een mening beantwoorden.
    De vragenlijst neemt maar een paar minuten van je tijd in beslag.

We willen zoveel mogelijk informatie vergaren om toekomstige beslissingen gefundeerd te kunnen nemen. Hiervoor hebben we veel input nodig en die komt van onze leden.

We hopen dat je even tijd vrij wilt maken om ons hiermee te helpen.

Stuurgroep samenwerking