• Word lid

  Misschien denk je er al een hele tijd over na om op voetbal te gaan of kun je er maar niet op wachten tot je vier jaar wordt. Of is het gewoon tijd voor een transfer naar die gezellige club in Oude Wetering? Dan ben je nu op het juiste adres, laten we ons nog even kort voorstellen.

  WVC heeft zeven heren senioren teams, twee dames senioren teams, een veterinnen- en een veteranen team en een jeugdafdeling met 28 teams. Bij onze vereniging is voetbal absoluut het belangrijkste, maar gezelligheid en plezier zul je zeker ook bij ons vinden. WVC barst van de activiteiten, WVC bruist! Zo hoog mogelijk voetballen is onze doelstelling, maar gezelligheid en sfeer verliezen we niet uit het oog.

  WVC heeft je wat te bieden. Wil jij sportiviteit en plezier combineren? Schrijf je dan snel in bij WVC. Dit kan via het inschrijfformulier, de button 'aanmelden' hieronder of neem via mail contact op met onderstaande contactpersonen.

  Senioren (heren & dames)   John Koek ledenadm.senioren@sv-wvc.nl 
  Jeugd (4 t/m 18 jaar) Janet Hoekstra ledenadministratie@sv-wvc.nl

   

  Aanmelden jongensjeugd

  Het aanmelden van de jongensjeugd gaat dit seizoen even anders. De jongensjeugd van Dosr en WVC zijn dit seizoen al gecombineerd. Om die reden is er gekozen om de jongens bij één vereniging in te schrijven, in dit geval Dosr. Kies voor de onderste aanmeldknop bij de optie "Aanmelden jongensjeugd" en u wordt door gelinkt naar de aanmeld pagina op de website van Dosr.