• Word lid

Misschien denk je er al een hele tijd over na om op voetbal te gaan of kun je er maar niet op wachten tot je vier jaar wordt. Of is het gewoon tijd voor een transfer naar die gezellige club in Oude Wetering? Dan ben je nu op het juiste adres, laten we ons nog even kort voorstellen.

WVC heeft zeven heren senioren teams, twee dames senioren teams, een veterinnen- en een veteranen team en een jeugdafdeling met 28 teams. Bij onze vereniging is voetbal absoluut het belangrijkste, maar gezelligheid en plezier zul je zeker ook bij ons vinden. WVC barst van de activiteiten, WVC bruist! Zo hoog mogelijk voetballen is onze doelstelling, maar gezelligheid en sfeer verliezen we niet uit het oog.

Inschrijven voor nieuwe leden verloopt via onderstaande inschrijfbutton: