• Word vrijwilliger

Om onze club draaiende te houden zijn wij constant op zoek naar vrijwilligers die onze club graag een warm hart toe dragen. Lijkt het u leuk om iets binnen onze mooie club te doen en zo WVC te steunen? Kijk dan naar de vacatures hieronder en meld u aan!

WEDSTIJDSECRETARIS/SECRETARESSE JONGENS O19/O17

WEDSTIJDSECRETARIS/SECRETARESSE MEISJES;
    Als wedstrijdsecretaris coördineer je voor jouw leeftijdsgroep alles wat direct verband houdt met de wedstrijden die de teams gedurende een seizoen spelen.

MEDEWERK(ST)ER ACTIVITEITENCOMMISSIE;
    Je organiseert, samen met de overige leden van een hele enthousiaste activiteitencommissie, alternatieve activiteiten en evenementen binnen WVC.

ORGANISATIE MINI CHAMPIONS LEAGUE
    Je organiseert, samen met een team van zes enthousiaste personen, 8 edities van onze Mini Champions League voor kinderen van 4-6 jaar.

MEDEWERKER(S) SPONSORCOMMISSIE
    We zijn op zoek naar minimaal twee leden voor de sponsorcommissie. In de commissie ben je het aanspreekpunt voor de huidige sponsors.

BARDIENSTMEDEWERKER(S)

MEDEWERKERS SCHOONMAAK- EN ONDERHOUDSPLOEG

SCHEIDSRECHTERS, JEUGDSCHEIDSRECHTERS

LEIDER MP 4-6 JAAR

MEDEWERKER ORGANISATIE ZATERDAG (OCHTEND)

MEDEWERKER(S) VRIJWILLIGERSCOMMISSIE
    In deze commissie ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers van WVC. Nieuwe vrijwilligers begeleid je totdat ze goed hun weg hebben gevonden.

ASSISTENT SCHEIDSRECHTER HEREN 2 ZONDAG, HEREN 1 ZATERDAG

Herken jij je hierin?
    Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek
    kun je contact opnemen met Ed Muller of mail naar voorzitter@sv-wvc.nl.