• WVC kan geen punt afsnoepen van WSV 1930

WVC – WSV 1930.

WVC vr.1 kan geen punt afsnoepen van WSV1930
    Integenstelling tot afgelopen woensdag waar we toen tevergeefs hebben gewacht op onze beker opponent konden we vandaag wel aan de bak.
    Na eerst op de foto te zijn gegaan moeten we er klaar voor zijn. WSV19 30 komt uit het dorp van onze sponsor dus er werd wel wat verwacht van ons vandaag. We begonnen in iedergeval goed aan de wedstrijd de eerste de beste vrijetrap van Nina Hoogenboom richting het doel van wWSV sloeg in als een granaat, in de bovenhoek en zo stonden we al snel op voorsprong.
    Dit zou later blijken, was een van de weinige wapenfeiten richting het doel van WSV. Naarmate de tijd vorderde kreeg de wedstrijd het gezicht van alle voorgaande, we worden steeds verder in de verdediging gedrukt. Tot de rust wisten we de meeste aanvallen redelijk te pareren en zo haalde we de rust met een voorsprong.
    Zoals verwacht voerde WSV in de 2e helft de druk nog wat verder op, De uitstekende midmid die ons handen vol werk bezorgt gaat nog wat dieper vooruit spelen. Anne Kammeraat reageert een paar keer formidabel op inzetten maar kan uiteindelijk ook de gelijkmaker niet voorkomen, een rare stuiterbal die verkeerd wordt ingeschat en zo is het weer gelijk.
    We verdedigen wel stug maar doordat we de bal eenmaal veroverd meestal zo weer kwijt zijn komen we niet onder de druk vandaan en is de voorsprong voor WSV een logisch gevolg ondanks dat Anne Kammeraat in eerste instantie nog uitstekend red maar in de rebound ook moet capituleren.
    We hopen het op 1-2 te kunnen houden om dan in de slotfase eventueel met opportunisme nog voor de gelijkmaker te kunnen gaan. Maar ook dit lukt niet , 3 half gemiste ballen van WSV richting ons doel en toch verdwijnt de bal in ons doel en is de wedstrijd gespeeld. We krijgen vlak voor tijd nog de kans om het spannend te maken maar Nina Hoogenboom krijgt de bal nu niet langs de keepster.
    Jammer we hebben er een wedstrijd van proberen te maken maar schoten uiteindelijk toch wat te kort. Volgende week op bezoek bij de andere koploper Sporting 70 kijken wat dat brengt

In de poule:
    Ook sporting 70 wist te winnen, de topper tegen Hillegom werd met 5-1 gewonnen. Achtervolger de kennemers won ook op bezoek bij Alcmaria Victrix 0-2. Winkel herstelde zich en wist KFC met 1-0 de baas te blijven. Bunnik verlaat de laatste plaats door een 3-1 overwinning op Medemblik. DWOW en Kolping Boys deelde de punten het werd 2-2. Zo blijven de eerste 3 dicht bij elkaar staan en de onderste 6 staan ook binnen 3 punten van elkaar.